Rapport från Dala Digitalsalong

Idag söndag var det redovisning av fototävlingen Dala Digitalbildsalongen i Djurås. Tävlingen arrangeras av Gagnefs fotoklubb.

Från Rättvik var vi fem fotografer som lämnat in bidrag och alla fem var också närvarande i dag. Lisa, Marie, Inger, Andreas och Göran.
275 st bilder var i år inlämnade från 11 olika klubbar. Jury för årets tävling var Håkan Olsén.

Bland de 70 st bilder som tagits ut för visning hade Rättvik fått med 3 st. Varsin bild från Lisa, Inger och Göran.
Bland de 20 bilder som fick pris var det bara Inger som lyckades komma med och tog med sin bild en 16:e plats. Grattis till Inger.

Lagtävling vanns av Falu fotoklubb som lyckades ha 4 fotografer bland de 5 bästa. Rättvik tog en 6:e plats i lagtävling.

2 reaktion på “Rapport från Dala Digitalsalong

1. Göran E

Det är bara att komma igen nästa år Marie. Förra året hade inte jag heller någon bild med. Skickar du in samma bilder nästa år så kanske alla är med. Allt hänger på juryn, vi tycker och tänker olika alla om bilder och det är väl det som gör det så spännande.

Svara