Fika med bildprat

En av bilderna vi pratade om...

Det blev fullsatt denna kväll

En grådassig oktoberafton i slutet på november träffades fotoklubben på ett gemytligt fik i centrala Rättvik, Bosses Bistro. Vi var där för att försöka initiera samtal om bilder inom klubben. Inte bara teknik, inställningar och liknande. Och det blev en mycket trevlig fika som till min stora glädje var näst intill helt befriat från allt teknikprat.

Samtliga deltagare visade var sin utvald bild som vi diskuterade ur alla tänkbara synvinklar. Lärde mig en hel del och tycker det blev väldigt intressant och lyckat.

Vi konstaterade att alla kan prata om bilder, oavsett vad man vet om fotografi. Så räds icke, alla kan vara med i dessa samtal. Det är dina egna känslor inför en bild som är intressant. Det kommer att bli fler liknande träffar framöver så håll ögonen öppna.