Månadens Bild april

Efter en genomgång av hur vi sparar våra bilder på internet och framför allt på bildsajten flickr, fick medlemmarna en fotouppgift att på 20 minuter gå ut och fotografera vårtecken. Bilderna från mötet ska sedan läggas upp på internet och länkas till vårt forum.Vi fick även en genomgång vad som förväntas av oss från Vuxenskolan och vi beslutade att vi ska försöka organisera 2 stycken studiecirklar till hösten, en med grundläggande funktioner i kameran/grundläggande kunskaper i fotografering samt en cirkel med grundläggande bildbehandling. Vi ska även försöka få till en utställning/vernissage. Tips och idéer på en sådan mottages tacksamt.

Som vanligt avslutades mötet med val av månadens bild på temat ”Vårtecken”. Efter en ovanligt jämn röstning där omröstning krävdes för att kora en vinnare vann Maria Ryman OCH kom trea, Magnus Åker kom tvåa.

Vinnare April

SONY DSC

3a april

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *