Rapport från månadsmötet juni

Vi diskuterade ämnet säljande bilder, ett brett ämne som innehåller många olika komponenter. Vi försökte komma fram till vad som var viktigt och kvällen avslutades på Hemköp där vi i 30 minuter försökte praktisera i ämnet. Vem vet, kanske bilderna dyker upp i framtida annonser för Hemköp Rättvik. En utförligare rapport från mötet kommer på vårt medlemsforum senare under dagen.

Naturligtvis hade vi också omröstning på månadens bild för maj månad, temat denna gång var ”gammalt”. Vinnare denna gång blev Magnus Åker med en bild från Blidö, Magnus kom även 2:a med en bild från Lerdal i Rättvik. 3:a kom Göran Erlandsson med en underbar bild som kunde varit tagen för 100 år sen. Denna månads omröstning var ovanligt jämn där nästan alla 25 bilder fick poäng. Mellan 1:an och 3:an skilde endast 2 poäng. Bra jobbat allihopa som skickat in bilder! Nu tar vi sommarlov, nästa möte är preliminärt den 5 augusti, temat till månadens bild den gången är ”Midsommar”

Trevlig sommar önskar Rättviks Fotoklubb

Vinnare ”Månadens bild maj” Blidö, fotograf Magnus Åker