Årsmöte

Då har vi haft årsmöte och den viktigaste frågan var att vi måste bli mer aktiva och då framför allt hitta på lite roliga utflykter så att vi kommer ut och fotar och inte bara sitter och lär ut teori på våra möten.
Alla vet att det är när man får prova praktiskt man lär sig mest. För att få lite fart på aktiviteterna så bestämdes att vi lägger in förslag på vårt forum på flickr. Och det är öppet för alla medlemmar att komma med förslag och ordna en träff.
Det viktiga är att det inte behöver vara något stort som ska planeras en massa utan det kan var så enkelt så någon bara säger till att vi träffa någonstans och tar en promenad med kamerorna. Inga ska behöva känna press att de ska behöva vara någon instruktör eller liknande utan alla kan ordna en träff för det finns massor med duktiga fotografer i klubben och det är alltid någon som kan hjälpa till och inga frågor är dumma frågor. Alla kan vi hjälpa till med något.

Vi hoppas i och med detta att klubben ska bli mycket mer aktiv och att vi alla ska kunna träffas och ha roligt. Så in på klubbens flickrsida och skriv upp aktiviteter.07042014-_MG_1758