Mitt i (prick)

Mitt i prick var temat på månadsmötet igår, Då medlemmarna verkar ha haft tankarna på den kommande julhögtiden så ändrades temat till Mitt i (prick) under mötet 🙂 Nedan kan ni se ett urval av bilderna som visades och diskuterades. de andra bilderna kan ni beskåda på Hemköpsutställningen från och med tisdag 16 december.

Detta var det sista mötet för i år, nästa möte är satt till måndag 3 februari. Temat på bilderna ska vara ”LJUS”.  Det är naturligtvis fritt fram att via facebookgruppen kontakta oss eller komma överens om fotoutflykter.

Väl mött 2015

Bengt Markusson

Fotograf Bengt Markusson

Göran Erlandsson

Fotograf Göran Erlandsson

Lotta backlund

Fotograf Lotta Backlund

Magnus Åker

Fotograf Magnus Åker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *